KRIVAC JE 1.51 PROMILA

Pogledajte kako Davor Šuker govori kajkavski; našalio se i na Vidin račun!

10.11.2016 u 15:39

Bionic
Reading

Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker našalio se, prilikom otvorenja novih prostora Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije, na račun reprezentativca Domagoja Vide koji je nedavno u Ukrajini uhvaćen sa 1.51 promila alkohola u krvi za volanom svog Mercedesa oko 4:50 ujutro, zbog čega je izgubio vozačku dozvolu.

Sjajno raspoloženi Davor Šuker pokušao je objasniti kako će se svi 'osjećati kiselo ako u subotu ne pobjede Island' u sklopu kvalifikacija za SP 2018. koje se igra u Rusiji (Maksimir, 18.00).

Nakon toga se okrenuo prema igračima i ničim izazvan našalio se na Vidin račun, zbog vožnje u alkoholiziranom stanju koja je završila u medijima, što se vidi u priloženom videu

'To je jedna od utakmicu u nizu i nadam se da ćemo na kraju biti prvi o otići u Rusiju. Dečki, Domagoj… Pital sam ga kaj gabla? Kaže, još ni kapi…', pokušao je usred Zagorja govori kajkavski Osječanin Šuker nasmijavši okupljeno društvo.

'Ako ima tko vozačku ovdje da mu posudi, ako treba zvat ću ja neke svoje prijatelje u Ukrajinu', dodao je odlično raspoloženi Šuker.

'Hvala, hvala', dobacio je Vida predsjedniku. Naravno, okupljenim novinarima Vida nije želio komentirati incident iz Kijeva o čemu je prvi pisao portal sportarena.hr.

'Obećao je da će zabiti gol u subotu', poručio je za kraj Šuker, donosi lokalni portal zagorje-international.hr.

Video pogledajte u prilogu.