ČITAJTE I SHVATITE

Pogledajte Hajdukovu provokaciju Dinamu i Lokomotivi!

20.02.2014 u 09:43

Bionic
Reading

O prošlotjednom nalazu Sportske inspekcije i potvrdi 'pupčane veze' između Dinama i Lokomotive, koju bi kao filijalu Mamićevog kluba zbog regularnosti trebalo izbaciti iz natjecanja, službeni Hajduk već se izrazio. Tri dana uoči utakmice upravo protiv Lokomotive, splitski klub Zagrepčanima je uputio i suptilnu provokaciju

Na Hajdukovoj službenoj stranici, na kojoj se nalaze sve vijesti oko kluba, postavljena je i informacija o sucima subotnje utakmice na Maksimiru. Međutim, tu je i jedan skriveni hodnik: klik na Lokomotivin naziv vodi dalje na 'udžbenik o kartelu', knjigu u kojoj su na šezdesetak stranica pobrojani brojni dokazi incestuoznog odnosa dvaju zagrebačkih klubova.

Prošlog tjedna izdala ju je udruga Naš Hajduk i objavila da je namijenjena prije svega HNS-u, koji bi trebao voditi više brige o nogometu i manje o privatnim interesima, ali i pojedinim medijima koji su se iščuđavali odluci Sportske inspekcije.

Hajdukov predsjednik Marin Brbić već je izjavio da je nalaz inspektora 'svjetlo na kraju tunela', a o odnosu dvaju prvoligaških klubova imao je zanimljivu usporedbu:
'Ako je nešto u celofanu, ne znači da ne znamo o kakvom je sadržaju riječ.'

Hajdukovu provokaciju pogledajte OVDJE