MAJSTORIJA

Pogledajte golčinu Özila kojom je dotukao Ludogorec

02.11.2016 u 11:39

Bionic
Reading

Mesut Özil baš se napikirao na Ludogorec. U prvoj ih je utakmici počastio trima golovima, a u utorak je fenomenalnom akcijom zabio za pobjedu Arsenala 3:2

Prije samo dva tjedna Ludogorec je u 3. kolu Lige prvaka u Londonu popio šest golova, a tri je zabio Mesut Özil. Arsenal je u utorak stigao u Sofiju na uzvrat i nije mu bilo lako. Ludogorec je već u 15 minuti utakmice vodio 2:0 i činilo se kako su Bugari nadomak senzacije.

'Topnici' su se ipak nekako vratili u utakmicu, individualna je kvaliteta prevagnula, zabili su Xhaka i Giroud, te je do 41. minute je bilo za Arsenal tek prihvatljivih 2:2. Do pred sam kraj utakmice domaći su se hrabro držali protiv favorita. Arsenal je napadao, konstantno vršio pritisak, bilo je samo pitanje trenutka kad će obrana domaćih kapitulirati.

Tada se, u 88. minuti ukazao nogometni wunderkind Mesut Özil i presudio Ludogorecu. I to kako presudio! Mohamed Elneny izbacio je Özila u sjajnu kontru, ovaj se sjurio prema golu domaćina i napravio pravi pravcati dar-mar. Prvo je majstorski prebacio istrčalog golmana Borjana, a potom je s dva sjajna lažnjaka domaće braniče poslao po ćevape i zabio u prazan gol za 3:2 pobjedu 'topnika'!

Ovo je definitivno gol koji je biti u najužoj konkurenciji za najbolji ove sezone u Ligi prvaka. Özilovu majstoriju teško će itko nadmašiti.