FUTSALSKA LP

Pogledajte Dinamovo gaženje švedskog prvaka i pobjedu za povijest

24.10.2023 u 20:37

Bionic
Reading

MNK Futsal Dinamo u prvoj premijernoj utakmici u Ligi prvaka, u skupini 5 Glavne runde, deklasirao je švedski Örebro. Konačnih 8:1 čak nije niti mjerilo viđenog na parketu KC Dražen Petrović

Osam minuta je bilo dovoljno Futsal Dinamu da se rezultatski odlijepi od suparnika i debelo zakorači prema pobjedi u prvom kolu.

Toliko je trebalo hrvatskom prvaku za tri gola, a strijelci su bili Antonio Konsuo, Filip Novak i Kristian Čekol. Do kraja poluvremena za 4:0 je zabio Mateo Mužar.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Odmah na startu drugog poluvremena uslijedila su nova dva pogotka Futsal Dinama, zabili su Ivan Pavlić i Kristijan Postružin za 6:0. U neobaveznoj igri do kraja ogleda je Futsal Dinamo zabio još dva gola, Postružin i Novak, dok je strijelac počasnog gola za goste bio Fawaz.

Pobjednika nije bilo u drugom susretu prvog kola ove skupine, crnogorski Titograd i poljska Lubawa su odigrali 4:4. Titograd je vodio 4:3 do pola minute prije kraja kada su Poljaci ipak izjednačili i to autogolom Obradovića.

U srijedu (25. listopada), prvu utakmicu dana igraju Örebro i Titograd (16 sati), a u 19 sati Dinamo igra protiv Lubawe.

U četvrtak (26. listopada) je dan odmora, a turnir će u petak (27. listopada) zatvoriti Örebro i Lubawa utakmicom u 16 sati te Futsal Dinamo i Titograd utakmicom u 19 sati.

Sve utakmice mogu se gledati u programu MAXSporta.

U Elitnu rundu natjecanja prolazi samo osvajač skupine.

Sažetak Futsal Dinamo - Orebro 8:1 Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel
  • +19
Futsal Dinamo - Örebro Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic