BUNDESLIGA

Pogledajte briljantan potez Lovre Majera za potvrdu pobjede Wolfsburga

30.03.2024 u 17:45

Bionic
Reading

Njemačka Bundesliga stigla je do 27. kola. Bayer je nadoknadio minus protiv Hoffenheima, pobijedio 2:1 i ostao s uvjerljivom prednošću na vrhu tablice

Pobjedu je upisao u Wolfsburg našeg Lovre Majera. Hrvatski reprezentativac ušao je u 60. minuti, a u 84. je prekrasnim pogotkom, lobom preko vratara Zetterera pogodio za konačnih 0:2, odnosno pobjedu kod Werdera.

Majerov gol pogledajte OVDJE.

Andrej Kramarić je igrao do 58. minute za Hoffenheim koji je bio nadomak pobjedi na gostovanju kod vodećeg Bayera u Leverkusenu. Beier (33) je doveo Hoffenheim u prednost, a taj je rezultat stajao sve do 88. minute kada je Bayer još jednom stigao do preokreta u samoj završnici. Andrich (88) je 'drop-kickom' poravnao da bi Schick (90+1) iz vrlo sumnjive pozicije u sudačkoj nadoknadi kompletirao preokret.

Vodeći Bayer sada ima 73 boda, čak 13 više od drugog Bayerna koji će kasnije u subotu igrati protiv Borussije iz Dortmunda. Hoffenheim je deveti sa 33 boda.

Josip Juranović igrao je od 82. minute za Union Berlin kojega vodi Nenad Bjelica u 0:0 remiju na gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu kod kojeg je Hrvoje Smolčić ostao na klupi.