KANDIDIRAJ NAJ OSOBU

Počinje Klupski kup 'Dražen Petrović'

03.06.2011 u 12:38

Bionic
Reading

U spomen na velikana hrvatske i svjetske košarke, od ove godine igrat će se Klupski košarkaški kup 'Dražen Petrović'

Osobita nam je čast i zadovoljstvo da prijateljima košarke možemo prenijeti vijest kako je hrvatska košarka bogatija za jedno novo natjecanje. U spomen na velikana hrvatske i svjetske košarke, od ove godine igrat će se Klupski košarkaški kup 'Dražen Petrović'. Natjecanje koje bi, prije svega, trebalo dati poticaja kvalitetnom radu sa svim klupskim selekcijama.

Po prvi puta klub se takmiči kao cjelina, tj. sve klupske selekcije (ml. kadeti, kadeti, juniori i seniori) skupljaju bodove za klub.

Na kraju sezone dobije se rang svih klubova u Hrvatskoj koji se uspjeli osvojiti bodove.

Najuspješniji klubovi dobivaju pozivnicu HKS-a za nastup na završnom natjecanju, na kojem nastupaju sa 3 selekcije (kadeti, juniori, seniori) u tzv. 'tromeču'. Ukupan rezultat može biti 2:1 ili 3:0 za jedan klub.

To nije sve. Projektni tim klupskog košarkaškog kupa 'Dražen Petrović' objavljuje početak predlaganja kandidata za izbor NAJ osobe godine po slijedećim kategorijama:

Košarkaški gospodarstvenik godine (KGG)- nagrada se dodjeljuje za mudro i hrabro financiranje košarkaških projekata u RH

Košarkaški trener godine (KTG)- nagrada se dodjeljuje za presudan utjecaj na uspjeh ekipe i/ili igrača (bira se jedan trener bez obzira na uzrast svoje ekipe)

Košarkaški igrač godine (KIG)- nagrada se dodjeljuje za izuzetan doprinos uspjehu svoje ekipe (bira se jedan igrač bez obzira na uzrast)

Košarkaški novinar godine (KNG)- nagrada se dodjeljuje za pozitivno i stručno praćenje košarkaških zbivanja

Košarkaška navijačka skupina godine (KNSG)- nagrada se dodjeljuje za emotivno i sportsko navijanje te pomoć u uspjehu svog kluba

Svaki građanin RH može svoje prijedloge slati ili na: e-mail: info@kupdrazenapetrovica.hr
Ili putem Facebook fan page stranice Kupa Dražen Petrović.

Rok za prijave je 20. 06. 2011. do ponoći. Nakon tog roka moći će se predlagati samo kandidati za zasluge u reprezentativnim akcijama.