NAJTRAŽENIJI ČOVJEK

Počeo rat Brazila i Španjolske za Diega Costu

15.10.2013 u 13:37

Bionic
Reading

Prema pisanju španjolskog AS-a, Brazilski nogometni savez obavijestio je kolege iz španjolskog da imaju namjeru koristiti Diega Costu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine...

Brazilski napadač Atletico Madrida, koji još uvijek nije odigrao natjecateljsku utakmicu za Brazil ili Španjolsku, i dalje dvoji čije će državljanstvo u konačnici prihvatiti, a kako sada stvari stoje oba će se saveza 'potući' za njegovu naklonost.

Oba su izbornika, Luiz Felipe Scolari (Brazil) i Vicente del Bosque (Španjolska), najavila da će pozvati Diega Costu za prijateljske oglede u studenom, a čiji će poziv vodeći strijelac španjolske Primere prihvatiti tek treba vidjeti.

Ukoliko prihvati poziv Španjolske, vjeruje se da će CBF cijeli slučaj prepustiti FIFA-i, koja bi potom trebala donijeti odluku da li Diego Costa može zaigrati za "furiju" u službenim utakmicama. U tom bi slučaju nastup Diega Coste na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Brazilu bio ugrožen, jer uvijek postoji mogućnost da se slučaj zakomplicira i da papiri ne budu na vrijeme riješeni.