POLICIJA BEZ MILOSTI

Počela uhićenja Bad Blue Boysa u Eindhovenu

07.11.2013 u 18:51

Bionic
Reading

Od 19 sati je utakmica četvrtog kola Europske lige u Eindhovenu između PSV-a i Dinama (MAXtv, Arenasport 1), a nizozemska policija je krenula s uhićenjima navijača hrvatskog prvaka

Za Dinamove navijače zbog brojnih izgreda vrijede neka druga pravila. Tko je želio na utakmicu u Eindhoven, morao je preko kluba doći do vaučera kojim se podiže ulaznica.

Kako i gdje gledati Europsku ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Europske lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Za one koji nisu mogli do toga papirića vrijedila je zabrana dolaska u Eindhoven. Poručili su to sami Nizozemci te najavili uhićenja onih koji se toga nisu pridržavali.

Naravno, Bad Blue Boysi su stigli u nizozemski grad, naletjeli su na policiju, nisu imali ulaznice i njih 15 je završilo u pritvoru. Brojka će se najvjerojatnije povećati.

Inače, nizozemski mediji su veći prostor u novinama posvetili upravo najžešćoj navijačkoj skupini Dinama, strahujući od huliganskih ispada, dok o samoj momčadi hrvatskog prvaka nisu previše pisali.