otpisani

Počela je čistka na Poljudu; ovo su igrači koje je Gennaro Gattuso otpisao

21.06.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Hajduk do 1. srpnja pod vodstvom Gennara Gattusa odrađuje prvi dio priprema u Splitu, a novi je trener već odlučio na koje igrače više ne računa

Ovo će biti vrlo prometno ljeto na Poljudu, novi sportski direktor Nikola Kalinić već je doveo legendarnog Gennara Gattusa za trenera, a sad je započela i 'čistka' viška igrača iz Hajdukove svlačionice.

Još je od ranije poznato da na Poljudu u novoj sezoni neće zaigrati Dino Mikanović, Filip Čuić i Vadis Odjidja-Ofoe. Njima su ugovori istekli, a nove nisu dobili.

No, kadrovskim promjenama u momčadi 'bilih' tu nije kraj jer su Gattuso i Kalinić otpisali još tri igrača. Prema informacijama s Poljuda, za sada su prekriženi Ferro, Leon Dajaku i Yassine Benrahou.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +4
Hajduk pripreme Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HNK Hajduk

Kako su sva trojica još uvijek pod ugovorom s klubom, Hajduk im je izašao u susret te oni bez odštete mogu napustiti Poljud čim pronađu novi angažman.

Kako se sada čini, sigurno je da će biti još odlazaka s Poljuda. Gattuso će se zahvaliti još nekim igračima, no za sada nema informacija o konkretnim imenima.