VESELJE WEST HAMA

Pobjedu će zapisati u knjige, a Bilić će slaviti uz vino

29.08.2015 u 23:09

  • +8

West Ham - Liverpool

Izvor: Reuters / Autor: Eddie Keogh

Bionic
Reading

Novi veliki uspjeh u svoj trenerskoj karijeri napravio je Slaven Bilić. Nakon pobjede nad Arsenalom u prvom kolu, sada je u četvrtom, i to opet na gostovanju, svladao Liverpool sa 3:0

'Parkirali smo autobus, ali nismo povukli ručnu. Jednostavno, bili smo sjajni. U obrani i u tranziciji', pričao je ponosno Bilić, koji je ušao u povijest West Hama kao prvi menadžer koji je slavio na Anfieldu nakon 52 godine, pa nastavio.

'Slavili smo sa stilom na Anfieldu. Slažem se, ovo su samo tri boda, ali ona znače više za samopouzdanje mojih igrača. Sretnici, navijači West Hama koji su došli na ovu utakmicu, pričat će o ovoj pobjedi svojoj djeci jednoga dana. Ona će biti zapisana u svim knjigama. Naravno da ćemo proslaviti. Ja ću popiti čašu vina, uvijek popijem jednu kad sam sretan. Svojoj djeci ne trebam pričati jer su doma gledali na TV-u'. trener.

Za razliku od prethodnih dvoboja u kojima je Lovren bio dobar, u ovom je asistirao pri drugom golu gostiju.

'Glupo i brzo smo primili prvi gol. Lovrenova pogreška kod drugog gola? Događa se. Počeli smo dobro u drugom dijelu, a onda nas je presjekao crveni karton Coutinha. Imali smo svoje trenutke, ali nije išlo', rekao je menadžer Liverpoola Brendan Rodgers.