GAF U DERBIJU

Plaćen 75 milijuna eura, a sada mu se cijela Engleska smije!

22.12.2015 u 10:02

Bionic
Reading

Nakon što je Manchester City doživio poraz u derbiju protiv Arsenala, Kevin de Bruyne našao se među onima kojima se najviše rugaju...

Belgijski 24-godišnji veznjak odigrao je iznimnu sezonu u dresu Wolfsburga nakon koje je tijekom ljeta bio jedan od najtraženijih igrača na nogometnom tržištu. Na kraju ga je za čak 75 milijuna eura u svoje redove doveo Manchester City.

No, iako nije među najgorima na terenu u redovima Cityja, De Bruyne ove sezone nije impresivan kao u Bundesligi, a njegov klub je u velikoj krizi. U Premiershipu Pellegrinijeva momčad ima tri poraza i jedan remi u posljednjih sedam utakmica te sada zaostaje već šest bodova za vodećim Leicesterom.

U derbiju u ponedjeljak protiv Arsenala 'građani' su doživjeli novi poraz i tako dopustili Wengerovoj momčadi da im pobjegne na ljestvici.



Među onima koje engleski mediji najviše kritiziraju su braniči poput Mangale i Otamendija, no posebnu dozu ismijavanja zaradio je upravo De Bruyne. On se zbilja osramotio izvodeći jedan korner, zapevši za korner zastavicu na iznimno nespretan način.

Iako ovaj gaf ulazi u kategoriju 'događa se i najboljima', engleska javnost bila je nemilosrdna i drugi najskuplji igrač u povijesti Premiershipa nije izbjegao žestoko ruganje...