BALOTELLI ZNA UŽIVATI

Plaća 300.000 eura kazne, ali od striptiza ne bježi

08.03.2012 u 07:10

Bionic
Reading

Mario Balotelli igrač je kakvog bi svaka momčad poželjela. Međutim, izvan terena pruža 'još više', što se trenerima ne sviđa, ali neki i progutaju njegove nepodopštine jer znaju što od njega mogu dobiti

A Manchester City i Roberto Mancini baš zbog takvog razmišljanja ovoga su vikenda zaradili pobjedu, u koju je Balotelli 'ugradio' svoj pogodak. No mogao je talijanski stručnjak igrača kazniti i odstraniti iz momčadi, jer u vrijeme kada je morao biti u krevetu, Balotelli se zabavljao u striptiz-baru, a sve su ovjekovječili fotoreporteri.

Mancini mu je grešku tolerirao, Mario se odužio na terenu, ali će i u klupsku blagajnu morati 'ubaciti' 300.000 eura. Međutim opet je iskazao svoj karakter i ponovio.

'Volim obilaziti takva mjesta i u tome ne vidim ništa loše. Jedina greška jest ta što sam u striptiz-klub otišao prije utakmice. Da moja djevojka Rafaella dođe u striptiz klub, bio bih jako ljut. Volim je, ona je nešto najbolje što mi se dogodilo u životu', pojasnio je napadač Cityja.

No pehovima po Balotellija jednostavno nema kraja. Ovog puta nije zapalio kuću, ali je nosio kapuljaču na glavi, na mjestu gdje se to ne smije.

U želji da ne bude neprimijećen, s kapuljačom je ušao u šoping-centar, ali nije znao za zabranu pa je intervenirala redarska služba, koja nije prihvatila ispriku u stilu 'da me ne prepoznaju navijači', već je pozvana policija.