iskreni nastup

Pique na pitanje o seksu uzvratio: Računaju li se i pobjede kod Reala?

29.03.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Branič Barcelone i donedavni član španjolske nogometne reprezentacije, Gerard Pique, u četvrtak je bio gost u TV emisiji La Resistencia

Opušteniji nego na nogometnim terenima bio je u četvrtak, pred TV kamerama, Gerard Pique. Međutim, dok su neki gledatelji uživali, navijačima najvećih suparnika njegove Barcelone baš i nije bilo do smijeha. Jer iskoristio je priliku da 'podbode' najveće suparnike, igrače madridskog Reala.

U jednom trenutku, voditelj emisije, možda i fasciniran činjenicom da je Pique oženio jednu od najatraktivnijih pjevačica današnjice, Kolumbijku Shakiru, pitao ga je koliko je puta u zadnjih mjesec dana imao seks.

Branič Barcelone odgovorio je pitanjem, jasno aludirajući na nedavne pobjede katalonske momčadi nad Realom: 'Računaju li se tu utakmice na Santiago Bernabeu?'

Podsjetimo, 27. veljače i 2. ožujka Barcelona je na Realovom stadionu upisala dvije pobjede, 0:3 i 0:1.

Govorio je Pique i o smislu za humor Lionela Messija i mnogim drugim stvarima, a pričajući o novcu prisjetio se i svog nekadašnjeg suigrača iz Barce Zlatana Ibrahimovića.

'On je čovjek koji voli novac više od bili koga drugog na planeti. Jednom nam je rekao da novac nije najvažnija stvar, mi na to nismo ništa odgovorili, a onda je završio rečenicu i zaključio da je najvažnija stvar imati puno novca', poentirao je Pique.

  • +7
Real Madrid - Barcelona, polufinale Kupa kralja 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Jose L. Cuesta/261/Cordon Press