KAKAV PEH

Petrić otpisan sljedećih osam tjedana?!

05.10.2009 u 12:03

Bionic
Reading

Nakon što se Eduardu pogoršalo stanje ozlijeđenog butnog mišića, Slaven Bilić doznao je da neće moći računati ni na Mladena Petrića. Nažalost, strahovanja od nedjelje su se pokazala točnima, a Petrića neće biti na terenima čak osam tjedana

Hrvatski nogometni reprezentativac i udarna igla njemačkog HSV-a Mladen Petrić ozlijedio se na jučerašnjoj utakmici svoga kluba s berlinskom Herthom. Igru je napustio u 63. minuti, a jutrošnja dijagnostika magnetskom rezonancom pokazala je da je riječ o oštećenju retinaculuma (vezivna tvorba koja drži tetivu mišića u prirodnom položaju) peronealnog mišića.

Jedan od liječnika reprezentacije, dr. Jurica Rakić, još je od sinoć u stalnom kontaktu s Mladenom i liječničkom službom HSV-a, a prema njegovoj stručnoj procjeni, moguće je da će Petrić pauzirati i do osam tjedana.

'Takva je procjena prilično izvjesna ako se odmah pristupi operativnom zahvatu, no postoji i opcija neoperativnog prisupa, jer ta vezivna tvorba nije u potpunosti puknuta. Više detalja znat će se u nekoliko sljedećih dana', rekao je dr. Rakić.