pobjeda intera

Perišićevu majstoriju zasjenio autogol njegovog suigrača koji se rijetko viđa

29.07.2017 u 18:44

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac drugog gola za milanski Inter koji je u sklopu International Champions Cupa u Singapuru pobijedio engleskog prvaka Chelsea 2:1

Ivan Perišić je doveo svoju momčad u vodstvo 2:0 u 53. minuti nakon što je prošao po lijevom krilu i prizemnim udarcem svladao Thibauta Courtoisa.

Inter je poveo u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena preko Stevana Jovetića. Courtouis je obranio Crnogorčev udarac s bijele točke, ali je Jovetić uspio odbijanac pospremiti u mrežu.

Konačnih 2:1 postavio je Geoffrey Kondogbia rijetko viđenim autogolom u 74. minuti kada je gotovo sa sredine igrališta lobao vlastitog vratara.

Perišić je igrao za Inter do 71. minute baš kao i Marcelo Brozović.

Ovo je treća pobjeda Intera na njegovo azijskoj turneji u isto toliko utakmica. Prošloga tjedna svladao je Lyon, a prije dva dana i njemačkog prvaka Bayern.

Po završetku prošloga prvenstva na klupu 'crno-plavih' sjeo je donedavni trener Rome Luciano Spalletti koji je, ako je suditi po rezultatima pripremnih utakmica, vrlo brzo razbudio momčad Intera koja je prošlu sezonu završila na sedmom mjestu u Serie A.