ŠTO SE DOGAĐA?

Perišićeva sapunica nema kraja; Mourinho komentarom sve iznenadio

18.07.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Sapunica oko budućnosti Ivana Perišića nikako da završi, i dalje nitko ne može sa sigurnošću tvrditi ostaje li hrvatski reprezentativac u Interu ili odlazi u Manchester United

Mjesecima već traje 'trakavica' vezana uz jednog od najboljih hrvatskih nogometaša. Engleski i talijanski mediji par puta su sa sigurnošću tvrdili da je Perišić dogovorio transfer iz Intera u Mancherster United, ali ni do dan danas ništa nije riješeno.

I u ponedjeljak je prema pisanju stranih novinara hrvatski reprezentativac bio korak do realizacije prelaska, ali je novi dan utorak donio opet suprotne vijesti.

'Jovetić i Perišić su Interovi igrači i nema ništa nova. Perišić blizu Unitedu? On je blizu Interu!', rekao je sportski direktor talijanskog kluba Piero Ausilio.

Novinari su uhvatili i Josea Mourinha poslije utakmice Manchestera i Real Salt Lakea (2:1) te ga pitali što je s Perišićem, a kontroverzni Portugalac je samo kratko rekao, a ujedno i iznenadio sve nazočne: 'Nemam pojma!'

A ako on ne zna, onda baš nitko drugi ne može biti siguran kako će se cijela stvar rasplesti...

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, špekulira se da ukoliko ipak dođe do dogovora između klubova da će Manchester Interu platiti minimalno 45 milijuna eura, a to bi bila rekordna odšteta isplaćena za nekog hrvatskog nogometaša u povijesti nogometa.