ZAKOMPLICIRALO SE

Perišićev transfer iz snova naišao na jedan jako veliki problem!

05.06.2017 u 09:46

Bionic
Reading

Iako se vjerovalo kako će Ivan Perišić sigurno napustiti Inter i preći u Manchester United ovog ljeta, talijanska Gazzetta dello Sport naglašava kako novi trener Luciano Spalletti inzistira na ostanku hrvatskog krilnog napadača što komplicira situaciju...

Nakon briljantnih nastupa na posljednja dva velika natjecanja s hrvatskom reprezentacijom jasno je da Ivan Perišić mora prije ili kasnije završiti u nekom od najjačih nogometnih klubova Europe, a vjerovalo se da bi se trebalo dogoditi ovog ljeta.

Naime, Inter je razočarao u talijanskoj Seriji A i uprava je spremna na rasprodaju igrača te potragu za pojačanjima. Ključan u toj priči trebao je biti Ivan Perišić koji bi klubu mogao donijeti čak 60 milijuna eura odštete, što bi bio i rekord za jednog hrvatskog nogometaša.

Manchester United najbliži je dovođenju našeg 28-godišnjeg krilnog napadača, a u utrci su još i Chelsea te PSG, no prema tvrdnjama talijanskog dnevnika Gazzetta dello Sport, situacija se zakomplicirala.

Problem je Luciano Spalletti, čovjek koji bi ovih dana trebao biti predstavljen kao novi trener crno-plavih. Talijanski stručnjak moli upravu Intera da mu ostavi Perišića u momčadi i novac potraži prodajom nekih drugih igrača, jer jako cijeni Ivanove kvalitete i smatra da bi njegov odlazak bio ogroman gubitak za ekipu sa San Sira.

Tako je transfer iz snova Ivana Perišića došao u pitanje, a njegov slučaj mogao bi se pretvoriti u klasičnu ljetnu nogometnu sapunicu koja bi mogla trajati mjesecima, možda i do posljednjeg dana prijelaznog roka...