nije izdržao

Perišić se ne može pomiriti: Ispalio otrovnu strelicu u smjeru Juventusa!

12.12.2017 u 13:46

Bionic
Reading

Ivan Perišić na Instagramu je iskoristio kontroverznu situaciju s utakmice Lazija i Torina kako bi provocirao braniča Juventusa Mehdija Benatiju čije igranje rukom nije kažnjeno tijekom derbija ove subote...

Podsjetimo, Juventus i Inter igrali su u Torinu derbi koji je završio bez pogodaka, a gosti su se žalili da im nije dosuđen kazneni udarac kada je lopta pogodila Benatiju u ruku dok je bio u padu.

  • +3
Serie A: Juventus - Torino Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Iako su u talijanskim medijima neovisni stručnjaci stali na stranu suca Paula Valerija, uz argument da igranje rukom nije bilo namjerno, Ivan Perišić ne može se pomiriti s takvom odlukom.

Na svom Instagram profilu objavio je u ponedjeljak snimku kontroverzne situacije s utakmice Lazija i Torina, na kojoj je Falquea pogodila lopta u ruku, doduše u sasvim drugom položaju tijela, uz poruku Benatiji:

'Brate, ni Falque ju nije namjerno dirao.'

Talijanska javnost ipak se ne slaže s Perišićem i gaf igrača Torina vidi kao povredu pravila vrijednu kaznenog udarca, ali nikako u slučaju Benatije. Suci su u oba slučaja pokazali neka se igra dalje...