NE RADI SE O NOVCU

Perišić samo na jedan način može pobjeći iz Intera i preći u ManUtd!?

25.07.2017 u 09:13

Bionic
Reading

Talijanski dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je Inter spreman pustiti Ivana Perišića u Manchester United samo ako zauzvrat dobije Anthonija Martiala...

Sapunica oko transfera 28-godišnjeg hrvatskog reprezentativca traje već puna dva mjeseca, a iako se pisalo u britanskim medijima kako je sve riješeno, kraj joj se svejedno ne nazire.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Prema posljednjim informacijama iz Italije, čini se da se klubovi ne mogu dogovoriti oko odštete pa će se morati potražiti alternativna rješenja, s obzirom da Perišić pod svaku cijenu želi preći u Premiership.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da Inter nema namjere pustiti Ivana, osim u slučaju da zauvrat od Manchester Uniteda dobije Anthonyja Martiala.

Radilo bi se o jednogodišnjoj posudbi na obje strane, bez obaveze kupovine na kraju sljedeće sezone, no veliko je pitanje hoće li klub s Old Trafforda na to pristati, s obzirom da je u nedjeljnoj prijateljskoj utakmici protiv Reala upravo francuski 21-godišnji napadač bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Perišić će očito morati biti strpljiv ovog ljeta, jer natezanje bi se moglo nastaviti do posljednjeg dana prijelaznog roka...