'građani' stigli u zagreb

Pep Guardiola stigao bez tri zvučna imena, ali i ovaj popis izaziva veliki respekt

10.12.2019 u 17:43

Bionic
Reading

Nogometaši aktualnog engleskog prvaka, Manchester Cityja, u utorak su ujutro odradili trening u svom kampu te tijekom popodnevnih sati poletjeli prema Zagrebu, gdje će u srijedu od 18.55 sati na maksimirskom stadionu protiv Dinama igrati posljednju utakmicu u C skupini Lige prvaka

Računica je jasna i zna se što zagrebačkom Dinamu treba za prolazak skupine, odnosno nastavak natjecanja u Ligi prvaka. Pobjeda protiv Manchester Cityja te minimalno remi Atalante na gostovanju kod Šahtara.

Manchester City pak posve je rasterećen što se tiče njegovog prolaska u sljedeću fazu ovog natjecanja. I zato je s velikom pozornošću pratilo hoće li Pep Guardiola ostaviti u Manchesteru neku od svojih zvijezda ili će ih sve povesti u Zagreb. Naravno, na one na koje može računati.

  • +5
Premier liga, Manchester City - Manchester United Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

I prema popisu putnika za Zagreb, čini se da Guardiola i u Maksmiru misli maksimalno odraditi posao. Jer s liste putnika izostali su samo oni na koje ne može računati, što zbog ozljeda, što zbog kartona. A to su: John Stones, Aymeric Laporte, David Silva, Fernandinho, Doyle i Sergio Agüero.

Posljednji koji je otpao je John Stones, 25-godišnji branič, ujedno i engleski reprezentativac, koji se ozlijedio u gradskom derbiju protiv Uniteda.

Ali zato su tu i De Bruyne, Foden, Gundogan, Bernardo Silva, Sterling, Gabriel Jesus, Mahrez...

Družina koja izaziva veliki raspekt, ali kako čujem iz Dinama ne i strah.