već u siječnju?

Paul Pogba ponovno napušta ManUtd i opet prelazi u Juventus; je li se Mandžukić zaletio odlaskom u Katar?

25.12.2019 u 23:00

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskih medija francuski nogometni reprezentativac Paul Pogba (26) u siječnju bi mogao preseliti iz Manchester Uniteda u redove Juventusa za 60 milijuna eura odštete i njemačkog veznjaka Emrea Cana.

Zanimljivo, Pogba je 2009. kao 16-godišnjak stigao u Manchester United iz Le Havrea, no 2012. je 'pobjegao' u Juventus i to besplatno.

Legendarni Alex Ferguson je prije nekoliko godina otkrio kako je Pogba tada trebao potpisati novi ugovor s Unitedom, međutim njegov menadžer Mino Raiola je sve dogovorio s Juventusom.

Francuz se u Juventusu zadržao do kolovoza 2016. kada se vratio u Manchester United za čak 105 milijuna eura, no sada je korak do povratka u Torino.

Engleski mediji navode kako je francuski veznjak frustriran svojom situacijom na Old Traffordu, te činjenicom da je ove sezone upisao svega šest nastupa.

Veliki interes za njegove usluge pokazali su i Real Madrid, te PSG, no torinska 'Stara dama' posao želi obaviti već u siječnju, a ne na kraju ove sezone.

Juventus je spreman platiti 60 milijuna eura, a prema Manchesteru bi krenuo i Emre Can kojeg Juve ove sezone nije prijavio za Ligu prvaka. Njemački veznjak je stigao u torinsku 'Staru damu' 2018. iz Liverpoola za 16 milijuna eura.

Sad kad vidimo ovakav rasplet, pitamo se je li Mario Mandžukić napravio grešku potpisavši za katarski Al Duhail, jer znamo da ga je u svojim redovima želio Manchester United. Tko zna, da nije otišao, mogao je biti dio 'trampe' ova dva kluba, a sigurno da bi mu ljepše bilo igrati na prepunim engleskim stadionima i u jednoj od najjačih liga svijeta, nego (samo) za petro-dolare.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Franka Batelić, Dani Olmo, Zlatko Hasanbegović, Ivan Mrvoš…