transfer u najavi

Paul Pogba odbio 24 milijuna eura godišnje plaće, jer jedina mu je želja trenirati s legendarnim Francuzom

16.04.2022 u 08:48

Bionic
Reading

Francuski nogometaš, 29-godišnji Paul Pogba od lipnja je slobodan igrač. Samim time i zanimljiv klubovima jer bi ga iz Manchester Uniteda mogli uzeti besplatno. Naravno, s obzirom na to da je riječ o klasnom igraču, onda priča o transferu ne nedostaje

Među klubovima koje se sada vežu uz dovođenje Paula Pogbe sada se nalazi i bogati PSG, koji na ljeto želi dovesti veznjaka bez ugovora i ponuditi mu dobru plaću.

Kako prenosi El Nacional, Pogbi je nedavno za produženje ugovora Manchester United ponudio 24 milijuna eura godišnje, ali svjetski prvak iz 2018. godine bez previše razmišljanja odbio je ponudu jer nema namjeru ostati na Old Traffordu.

Kako tvrdi isti medij, Pogbina jedina želja je zaigrati u momčadi koju će voditi njegov sunarodnjak Zinedine Zidane. A to bi trebao biti PSG.

Pogba, koji je u Manchester došao iz Juventusa, u posljednje vrijeme na Old Traffordu ne briljira.

Tijekom sezone imao je problema s ozljedama, pa je od listopada pa praktički do početka veljače bio na terapijama. Zbog svojih igara bio je kritiziran od strane novinara, navijača i kompletne engleske nogometne javnosti, a što je rezultiralo njegovim nezadovoljstvom i željom za odlaskom.

Priznao je da posljednjih sezona nije ničim zadovoljan, a za sve probleme je okrivio Josea Mourinha s kojim su i počeli problemi.

'Moram biti iskren. Nisam zadovoljan posljednjih pet sezona. Baš nikako. I ove sezone nećemo ništa osvojiti. Bilo u Manchester Unitedu bilo u drugom klubu želim osvajati trofeje'.

"Meni osobno problemi su počeli otkako je na klupu došao Jose Mourinho. Postavljaš sebi pitanja, pitaš se jesi li ti kriv jer nikad u životu nisi doživio takve trenutke', izjavio je Pogba nedavno.

Dakle, čini se da bi Pogba mogao pronaći svoj put povratka vrhunskom nogometu, za kakav je definitivno spreman.