KAOS NA STADIONU

Partizan u Londonu dočekala serija neslanih šala

28.11.2014 u 10:15

Bionic
Reading

Nakon improvizirane letjelice koja je šokirala njihove i ostale srpske navijače Partizan se i na gostovanju kod Tottenhema suočavao s prilično neočekivanim teškoćama

Partizan je u sklopu petog kola gostovao na White Hart Laneu kod Tottenhama (i izgubio 1:0), a utakmica je bila tri puta prekidana zbog upada navijača na travnjak. Prve asocijacije na ovakve slučajeve su agresivnost ili idolopoklonstvo, ali sinoć u Londonu nije bilo riječi niti o jednom od dva spomenuta faktora. Trojica gledatelja, koja su na travnjak utrčavala pojedinačno, bili su zapravo članovi prilično popularne engleske satirične grupe Troll station koja se, u očiglednom višku slobodnog vremena, bavi... uglavnom svime što privlači pozornost.

Jedan se hladno slikavao po terenu kraj igrača, drugi je pokazivao torzo, a treći jurio poput atletičara dok ga je uspuhana vojska zaštitara pokušavala oboriti na pod. Cirkus Colorado... Sve su 'trolovi' naravno i snimili i krenuli se hvaliti po društvenim mrežama, a pratiteljima su nakon svega samo poslali na odabir - hoće li sljedeću akciju izvesti na stadionu Arsenala ili Chelseaja. Vjerojatno ne ova trojica koji će teško ući bilo gdje idućih godina, ali trolova u Londonu očito ima napretek.

Osim 'trolova', Srbe su na stadionu dočekali i Albanci sa svojim zastavama i motivima. Službeni Partizan tražio je da ih se ukloni s tribina što su organizatori i učinili.