ajax pred vratima

Panika u Torinu: Ronaldov oporavak ne ide po planu, a sada se razbolio i Mandžukić

01.04.2019 u 16:28

Bionic
Reading

Juventus je još u subotu odradio prvenstvenu obvezu protiv Empolija i nakon Mandžukićeve asistencije za strijelca Keana upisao pobjedu 1:0

Tek su prošla dva dana od posljednje prvenstvene pobjede, a Juventus već u utorak igra Cagliarija a onda ga u nedjelju čeka velili talijanski derbi, protiv Milana.

No, prvenstvo je praktički osigurano, a ono što sada budi novu strast kod igrača 'Stare dame' je dvoboj sljedeće srijede (10. travnja) protiv Ajaxa u Amsterdamu. Riječ je o prvom četvrfinalnom ogledu Lige prvaka, koja je polako postala opsesija ovog talijanskog kluba.

  • +7
Serie A, Genoa - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

I baš zbog toga natjecanja, u klub s u prošlog ljeta doveli Cristiana Ronalda, Portugalca koji je s Realom proteklih godina dominirao u ovom natjecanju.

Međutim, kako je trener Massimiliano Allegri otkrio ovog ponedjeljka, izgledi da Ronaldo zaigra u toj utakmici su minimalni.

Naime, još 25. ožujka u sklopu kvalifikacija za Euro 2020. Ronaldo se ozlijedio na utakmici svog Portugala i Srbije te je u 30. minuti napustio travnjak.

Već sljedećeg dana Ronaldo je krenuo s terapijama i poslao je poruku navijačima da se na travnjake vraća kroz jedan, najkasnije dva.

Ali očito da se Ronaldo zaletio jer do utakmice s Ajaxom proći će sve zajedno 17 dana, a on još neće biti fit.

'Cristiano Ronaldo radi naporno kako bi se što prije vratio. Nadam se da će za momčad konkurirati za utakmicu s Ajaxom, ali nisam siguran hoće li se vratiti, bit će teško', izjavio je Allegri pred novinarima u ponedeljak.

'Douglas Costa je dobro i trebao bi biti spreman za utakmicu protiv Cagliarija. Sami Khedira bio je s nama na treningu u nedelju i mogao bi konkurirati za Milan. Morat ću vidjeti u kakvoj je situaciji Paulo Dybala, dok je Mario Mandžukić bio bolestan', zagonetan je bio trener Juventusa.