pozitivan na koronavirus

Totalna panika u škotskoj reprezentaciji; samo dan uoči ključne utakmice protiv Hrvatske ostali su bez jednog od najboljih igrača koji je morao hitno u samoizolaciju!

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 21.06.2021 12:30
  • Objavljeno 21.06.2021 u 12:00
Bionic
Reading

Baš kao što su Škoti dobili 'krila' nakon remija 0:0 protiv Engleske na Wembleyju, sada su im ona i 'odrezana', jer dan uoči utakmice dobili su pozitivan test na koronavirus za svojeg ponajboljeg igrača, 20-godišnjeg Billyja Gilmoura

Škotska se, baš kao i Hrvatska, nada pobjedi u utorak (21.00), i kako bi s četiri boda bila u prilici loviti prolazak u osminu finala Eura.

>> Hrvatskoj ni pobjeda protiv Škotske ne garantira prolaz dalje; nikad više kombinacija i sve se dodatno zakompliciralo za Modrića i društvo, a jedan detalj je zaista nevjerojatan

Međutim, samo dan uoči utakmice Škotski nogometni savez objavio je vijest kako će 20-godišnji Billy Gilmour, inače vezni igrač Chelseaja, morati sljedećih deset dana provesti u samoizolaciji jer njegov je test na koronavirus - pozitivan.

'Škotski savez može potvrditi da je jedan član škotske reprezentacije Billy Gilmour pozitivan na Covid-19. Billy će sada biti u izolaciji deset dana i propustit će utakmicu koja se igra u utorak protiv Hrvatske na Hampden Parku', dodaje se u priopćenju.

Mladi Gilmour bio je jedan od najboljih igrača Stevea Clarkea na Wembleyju, gdje je Škotska izvukla bod protiv Engleske, i sada se s pravom škotski navijači pitaju tko će ga i kako zamijeniti. Malo je reći kako je zavladala panika jer nije nemoguće da je još neki igrač pozitivan...

U slučaju da Škotska prođe dalje, vjerojatno je da 20-godišnji igrač Chelsea još uvijek neće izaći iz izolacije za utakmicu osmine finala koje će se igrati od 26. do 29. lipnja.

  • +11
Engleska - Škotska, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: EPA / Autor: Facundo Arrizabalaga / POOL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal