NAVIJAČI NA NOGAMA

Panika u Milanu, Kovačić seli u ManUtd?!

18.12.2013 u 15:17

Bionic
Reading

Nekoliko talijanskih portala u srijedu se raspisalo o mogućem prelasku Matea Kovačića iz Intera u Manchester United, u kontekstu priče o mogućem odlasku kolumbijskog veznjaka Fredyja Guarina u redove Chelseaja

Guarinov agent potvrdio je da će Chelsea u siječnju pokušati dovesti 27-godišnjeg Kolumbijca na Stamford Bridge. Spominje se da je Chelsea spreman za njega izdvojiti 15 milijuna eura.

'Chelseajev Interes za Guarina je praktički služben. Bluesi razgovaraju s Interom. Fredy je sretan u Interu, ali moramo pažljivo procijeniti projekt londonskog kluba za budućnost. Dva kluba iz Manchestera također pokazuju zanimanje, ali za oba je Fredy tek 'back-up' opcija', veli Guarinov agent Marcelo Ferreyra.

La Stampa piše kako bi uz Guarina još jedan Interov igrač mogao biti na korak do Premierlige, i to hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić.

'Kolumbijac će otići u Chelsea, a mladi veznjak je na meti Manchester Uniteda. Pregovori sljedećih dana bi mogli biti uspješni. Predsjednik Erick Thohir volio bi se fokusirati na mlade igrače, ali proračun očito ima prednost', stoji u crtici.

Još nekoliko drugih portala na sličan način su ukazali na mogućnost odlaska hrvatskog veznjaka. Jedan od njih navodi: 'Interovi navijači strahuju od odlaska Kovačića!'