Epic broz u problemu

Panika u Milanu; hrvatski reprezentativac na štakama napustio stadion, a izbornik Dalić za njega nema pravu zamjenu

20.01.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Pouzdani hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović skupo je platio tek jedan osvojeni bod svog Intera u remiju protiv Leccea (1:1)

Na terenu je 27-godišnji Marcelo Brozović bio do 82. minute kada je umjesto njega u igru ušao Borja Valero. No, činjenica da je Brozović morao iz igre zbog ozljede – nakon što se našao prilikom borbe za loptu s Alessandrom Deiolom - zabrinula je navijače Intera, a kada se pročulo da je stadion je napustio na štakama nastala je lagana panika. Zapravo u tom trenutku nitko sa sigurnošću nije mogao reći o koliko je ozbiljnoj ozljedi riječ.

Prema viđenom Brozović nije mogao stajati na lijevoj nozi i to svakako može zabrinuti sve u Interu, ali i hrvatskog izbornika Zlatka Dalića koji za njega zapravo nema tako dobru zamjenu.

Talijanski novinari TuttoMercata tako su doznali da je riječ o ozbiljnoj ozljedi, a kada su ga vidjeli na štakama dobili i potvrdu. Naravno, odmah je obavljeno slikanje i čekaju se rezultati pretrage, a i nekoliko mišljenja stručnjaka jer je jasno kako će sjajni vezni igrač (u Inter ove sezone u 26 utakmica dva gola i pet asistencija!), koji je izuzetno važan i u hrvatskoj reprezentaciji, morati pauzirati.

Svima u Interu kroz glavu je prošla nedavna ozljeda zvijezde Tottenhama Harryja Kanea koji je vrlo vjerojatno ostao bez nastupa na Europskom prvenstvu. Stoga je panika zapravo blaga riječ…