PEH I PREMIERSHIP

Ozljeda i slavlje Kranjčara u zadnjoj klupskoj utakmici!

24.05.2014 u 19:11

Bionic
Reading

Tijekom prvog poluvremena dvoboja za plasman u Premiership između QPR-a i Derby Countyja zbog ozljede je s terena izišao Niko Kranjčar. U nastavku dvoboja njegov QPR izborio je plasman u najatraktivniju ligu svijeta

Niko je počeo u udarnom sastavu trenera QPR-a Harryja Redknappa, ali na travnjaku Wembleya nije se dugo zadržao. U 32. minuti dao je signal za izmjenu, a čini se kako je razlog obnovljena bol u zadnjoj loži.

Više će se znati nakon liječničkog pregleda, nakon čega će Niko i njegov imenjak izbornik moći odlučiti što dalje. Nadajmo se da je ozljeda lakšeg karaktera i da nastup Nike Kranjčara u Brazilu neće doći pod pitanje zbog nesreće.

U nastavku utakmice Nikin QPR je izborio povratak u Premiership. Derby je stvorio više prilika i bio bliži inauguraciji među elitu, a posljednjih 30 minuta imali su i igrača više. Kada su u Rangersima već polako počeli 'slaviti' produžetke, Bobby Zamora je u 90. minuti iskoristio ponuđeno i razornim šutem riješio dvoboj. Kranjčar je na terenu slavio sa suigračima, bez vidljivih znakova ozljede.

Tako je trener Derby Countyja Steve McLaren doživio i drugi uzastopni poraz na Wembleyu. Posljednjega, 2008. možda se još i sjećate... Tada su slavili Slaven Bilić  i Hrvatska, a Niko je zabio gol.

Zamora nije ostavio priliku Derbyju, QPR se vraća u Premiership