HOUSTON PRIJETI

Ozljeda Curryja zabrinula suigrače i navijače; bol se ne smanjuje...

22.04.2016 u 16:07

Bionic
Reading

Nakon što se u prvoj utakmici play-offa najbolji igrač Golden Statea, a po mnogima i najbolji igrač svijeta Stephen Curry ozlijedio, Houston je u trećoj utakmici uspio smanjiti na 2-1 pobjedom 97:96

U odličnoj utakmici Jamesa Hardena koji je zabio 35 koševa i odlučujući koš dvije sekunde prije kraja, ova serija još nije pri kraju. Problemi sa stopalom i gležnjem su Curryja definitivno isključili s druge utakmice i stavili ga pod upitnik treće, ali se trener Warriorsa Steve Kerr nije usudio riskirati.

Curry je rekao kako ne osjeća totalni oporavak te ne može mijenjati smjer kretanja u igri maksimalnom brzinom što znači da ozljeda još nije prošla. U srijedu je kazao:

'Ne mislim da ću biti sposoban igrati na temelju toga kako se trenutačno osjećam', kazao je Curry uoči treće utakmice serije.

Trener i suigrači, a posebno navijači se nadaju kako će Curry biti spreman za četvrtu utakmicu koja se igra u nedjelju, ali je to pod upitnikom kao što je bilo za treću. Preuranjen povratak mogao bi značiti kraj Curryja za ostatak play-offa što bi bilo - katastrofa! Malo je reći kako su zbog ove situacije navijači zabrinuti.

Houstonu je ovom pobjedom svakako poraslo samopouzdanje i ključnom bi se mogla pokazati upravo četvrta utakmica.

U sinoćnjom utakmici Klay Thompson nije briljirao sa 17 koševa te šutem za tricu 0-7. Također su siromašnu partiju pružili Green i Igoudala s devet, odnosno sedam koševa.