TKO DOLAZI UMJESTO MOURINHA?

Ovo su kandidati za klupu Manchester Uniteda; veliki Zidane drugi favorit

18.12.2018 u 13:12

Bionic
Reading

Jose Mourinho više nije menadžer Manchester Uniteda, a klub je u svom priopćenju istaknuo da će momčad do kraja sezone preuzeti privremeni trener no da se traži stalno rješenje

Kladionice su odmah izašle s favoritima za Joseovog nasljednika. Zanimljivo, najveći favorit za stalan posao je Michael Carrick koji je dobio u zadatak voditi trening dok se ne nađe privremeni trener! Na njega je koeficijent samo 1.67-1.90.

Drugi iza njega je Zinedine Zidane s koeficijentom 3-5. I ranije se slavnog Francuza povezivalo s Unitedom, ali ništa konkretno se nije izrodilo iz toga.

Nakon Zidanea tu je i sveprisutni Antonio Conte. On je glasio za prvog favorita za klupu madridskog Reala nakon što je Julen Lopetegui dobio otkaz, ali je na kraju klub postavio trenera B momčadi Santiaga Solarija za trajno rješenje, a Conte je izvisio, piše goal.hr.

Na Contea je koeficijent 9, baš kao i na trenera Unitedove mlade momčadi do 19 godine, Nickyja Butta.

U priču su uključeni i bivši francuski izbornik te nekadašnji branič Uniteda Laurent Blanc s koeficijentom 11, na koliko je postavljen i Guus Hiddink dok se za imenovanje Ryana Giggsa plaća tečajem 13. U skupini onih na koje je koeficijent 11, nalazi se i Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino, ali su šanse vrlo male da bi ga Spursi pustili.

  • +12
Zinedine Zidane sa suprugom na odmoru Izvor: Profimedia / Autor: N.N.