SVE ZA DJECU iz LEKENIKA

Ovo se ne propušta; na terenu Olić i Vlaović, uz njega Dalić, a potom glazbeni spektakl

20.09.2023 u 11:26

Bionic
Reading

Turopoljsko selo Lekenik ove srijede domaćin je velikog humanitarnog sportsko-glazbenog spektakla, kojim će se obilježiti 30 godina SOS Dječjeg sela Lekenik i 20 godina djelovanja Udruge Humanih zvijezda Hrvatske '03

U najavi je humanitarna nogometna utakmica u kojoj će snage odmjeriti igrači Humanih zvijezda Hrvatske, u čijem sastavu igraju brojni bivši hrvatski reprezentativci, pjevači, glumci i druge osobe iz javnog života, protiv veterana NK Lekenik.

U sastavu Humanih zvijezda poseban gost bit će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, ali i brojne druge nogometne zvijezde.

Za razliku od prvog najavnog teksta, vrijedni su se organizatori pobrinuli da se na ovom humanitarnom sportsko-glazbenom spektaklu pojave još neka važna imena te se tako očekuje dolazak premijera Vlade RH Andreja Plenkovića, predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše, legendarnog HNS-ovog djelatnika Zorislava Srebrića...

Nakon nogometne utakmice, koja će započeti u 17 sati na igralištu NK Lekenik, u neposrednoj blizini SOS dječjeg sela Lekenik od 19 sati počet će veliki glazbeni spektakl s mnoštvom izvođača - uz već prije najavljene Bebeka, Škoru, Bulića, Lidiju Bačić te ostale, novi na popisu izvođača su Ivan Zak i Leteći odred.

Promjena, odnosno novih imena, ima i u igračkom kadru te će se u dresu Humanih zvijezda pojaviti Primož Gliha, bivši slovenski reprezentativac i bivši igrač Dinama, a danas izbornik Kosova.

Spomenimo samo neka od najzvučnijih imena koja će nastupiti, poput Vlaovića, Olića, Živkovića, Špehara, Beseka, Jurčića, Željka Mavrovića, Alena Gregova, Krune Simona, Luke Vidovića... Stoga ne treba čuditi to što se na tribinama očekuje oko sedam tisuća gledatelja.

Naravno, za ljude velikog srca, a koji nisu u prilici doći ovog popodneva do Lekenika, otvorena je i telefonska linija preko koje mogu donirati sredstva pozivom na broj 060 9055.