sada je sve jasnije

Ovo se ne događa često: Marcelo Brozović prvo se obratio navijačima i objasnio im gdje se vidi u bliskoj budućnosti

02.09.2020 u 19:34

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak milanskog Intera, Marcelo Brozović, trenutno najskuplji igrač u kadru Zlatka Dalića, a čija se vrijednost prema transfermarktu kreće oko 50 milijuna eura, ovog se ljeta spominjao kao igrač koji bi mogao napustiti 'crno-plave'

Hoće li Marcelo Brozović napustiti milanski Inter i preseliti u redove novog europskog prvaka, minhenskog Bayerna? Pregovora je bilo, no dok se nije odigralo finale između Bavaraca i PSG-a, sve je bilo tek u najavama.

No, prema svemu sudeći, ti inicijalni razgovori mogli bi biti i jedini, jer sada se po pitanju svog statusa u momčadi Antonia Contea, po prvi puta javnosti obratio i sâm Brozović.

On je na svom Instagram profilu napisao sljedeće.

'Dragi 'nerazzurri', zbog velikog poštovanja kojeg imam prema ovom dresu nikada nisam odgovarao na sve ono što je proteklih mjeseci bilo napisano o meni, i to neću učiniti ni sada. Mogu samo reći da sam uvijek davao sve od sebe za ovaj klub i ovaj grad gdje se zaista osjećam kao kod kuće. Smatram da sam u sve unosio i emocije kao primjerice kada smo se svi zajedno veselili u derbiju. Volim ovaj dres, volim Milano i radujem se novim borbama u dresu 'nerazzurra' još dugo vremena. Forza Inter', napisao je Brozović i, čini se, riješio sve dvojbe oko mogućeg transfera.

Naravno, kako prijelazni rok ove godine traje puno duže, u nekim zemljama i do sredine listopada, nije isključeno da se ipak nešto ne promjeni.

Međutim, prema ovim riječima, neće Brozović biti taj koji će inzistirati na odlasku.

Inače, Brozoviću ugovor vrijedi do 30. lipnja 2022. godine.

  • +93
Sevilla - Inter Izvor: EPA / Autor: Martin Meissner / POOL