NIJE NIKAKO DOBRO

Ovo postaje ozbiljno; izbornik Zlatko Dalić na velikim mukama, jer iz bogatog kluba stiže vijest o ozljedi još jednog hrvatskog reprezentativca

21.09.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić na velikim je mukama, jer su četvorica braniča s popisa za kvalifikacijske utakmice u listopadu ozlijeđeni

Podsjećamo, izbornik Zlatko Dalić objavio je popis reprezentativaca na koje računa u predstojećim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo, kojemu će 2022. domaćin biti Katar. Hrvatska će 8. listopada gostovati na Cipru dok će tri dana kasnije u Osijeku odmjeriti snage sa Slovačkom.

A uoči tih utakmica loše vijesti dolaze iz klubova u kojima igraju naši braniči. Domagoj Vida i Dejan Lovren već neko vrijeme ne konkuriraju za nastup u Bešiktašu i Zenitu zbog ozljeda, a sada su još dvojica braniča van stroja.

U jučerašnjem dvoboju između Rubina i Zenita, igru je napustio već u prvom poluvremenu Filip Uremović koji je osjetio problem s mišićem.

  • +35
Hrvatska - Slovenija, kvalifikacije za SP 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Danas je Joško Gvardiol napustio trening RB Leipziga zbog problema s mišićima, naveo je njemački klub na svojim stranicama. Dodali su i kako se radi o mjeri opreza te da nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna.