JAKO ČUDNO

Ovo je zaista nevjerojatno; evo zašto Sammir nije igrao!

02.07.2017 u 16:05

Bionic
Reading

Dinamo je u subotu u Murskoj Soboti odigrao prvu pripremnu utakmicu u kojoj je svladao NŠ Muru 4:0, a Sammir nije bio na raspolaganju treneru Ivajlu Petevu zbog umora

Dinamo je izgledao vrlo dobro s obzirom da je riječ o prvom pripremnom dvoboju, a noge su još teške. Podsjećamo, golijadu je otvorio raspoloženi Fernandes već u sedmoj minuti, za povećanje prednosti zabio je Hodžić (18), a nakon toga Pucko se upisao na listu strijelaca – autogolom (22). U drugom dijelu i svom debiju pogodak za 4:0 postigao je Rrahmani.

Trener Petev je uoči dvoboja najavio kako će svi dobiti priliku, ali Lešković je otpao zbog manje ozljede, a nije bilo ni Sammira.

'Sammir je malo umoran', objasnio je kratko Petev zašto na terenu nije bilo bivšeg hrvatskog reprezentativca koji se u Dinamo vratio u zimskom prijelaznom roku.

Brazilski nogometaš je došao na 'velika zvona' kao povratnik koji će odvesti Dinamo do nove prvenstvene krune, ali vidjelo se da je daleko od prave forme, a naslov je otišao u Rijeku.

Izgleda da Sammir i na početku nove sezone teško prati zahtjeve bugarskog stručnjaka pa je tako dobio poštedu iako malo čudno zvuči da je umoran, a prvenstvo još nije ni počelo.

  • +5
Sammir na pripremama u Sloveniji Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Što se tiče same utakmice Petev nema razloga biti nezadovoljan.

'Zadovoljan sam svime što smo prošli i postigli do sada na pripremama. Mislim da smo trkački dobro odradili ovu utakmicu, i to oba poluvremena. Naravno, imamo grešaka, ali ne može prva utakmica biti skroz odlična. Bili smo dobri', rekao je Petev.

Još da se Sammir odmori...