PRIČA SE O UPALI...

Ovo je reakcija Schumijeve obitelji na vijest o pogoršanju!

12.02.2014 u 11:55

Bionic
Reading

Glasnogovornica obitelji Schumacher, Sabine Kehm još jednom je upozorila javnost da sve informacije koje ne dolaze od nje ili od strane liječnika treba smatrati običnim glasinama…

Podsjetimo, u srijedu je Bild objavio priču, pozivajući se na svoje izvore unutar bolnice, prema kojoj je sedmerostruki F1 prvak dobio infekciju pluća koja može biti opasna po život za nekoga tko je na intenzivnoj njezi. Nakon što su vijest prenijeli mediji diljem svijeta, oglasili su se iz tabora Schumacherove obitelji.

'Moj odgovor je i dalje isti. Objave o njegovom zdravstvenom stanju koje nisu od strane doktora ili glasnogovorništva treba tretirati kao obične glasine,' kaže glasnogovornica Sabine Kehm, koja ovom izjavom zapravo nije čvrsto demantirala priču o upali pluća.

Također su se oglasili i brojni stručnjaci o najnovijim informacijama o stanju Schumachera. Bivši F1 doktor Gary Hartstein više nije previše optimističan, ako je suditi po njegovom posljednjem tekstu na blogu, a javio se i Jean-Marc Orgogozo, profesor neurologije iz Bordeauxa.

'Svaki dan više proveden u komi smanjuje šanse da će se situacija popraviti,' ustvrdio je.