velike zvijezde

Ovo je najboljih 11 koji sigurno neće vidjeti SP u Rusiji 2018. godine

12.10.2017 u 13:19

Bionic
Reading

Prvi dio kvalifikacija za plasman na Mundijal sljedeće godine u Rusiji završen je, poznato je 23 izravnih sudionika, te se čekaju dodatne kvalifikacije koje će dati posljednjih devet reprezentacija. No, iz onih koje se nisu plasirale mogla bi se složiti momčad koja bi konkurirala za samu završnicu

Na golu reprezentacije koja sigurno nije izborila Rusiju 2018. godine stajao bi golman Slovenije i madridskog Atletica Jan Oblak, a njegova zamjena bio bi golman reprezentacije BiH i Bournemoutha Asmir Begović.

U obrani bi desni bok 'pokrivao' Ekvadorac Antonio Valencia (Manchester United), na lijevom bi boku bio Austrijanac David Alaba (Bayern), dok bi na stoperu zaigrao Nizozemac Virgil van Dijk (S'hampton).

Par defenzivnih veznjaka činili bi Gvinejac Naby Keita (RB Leipzig) i Čileanac Arturo Vidal (Bayern), ispred njih bili bi nizozemska legenda Arjen Robben (Bayern) te sjajni Amerikanac Christian Pulisic (Borussia Dortmund). Napadački trojac činili bi Čileanac Alexis Sanchez (Arsenal), Velšanin Gareth Bale (Real Madrid) te Gabonac Pierre-Emeric Aubameyang (Borussia Dortmund).

  • +13
Kvalifikacije za SP 2018., Slovenija - Škotska Izvor: Reuters / Autor: SRDJAN ZIVULOVIC

Ovo je prva postava, no u konkurenciji za prvih 11 zasigurno bi bili i Henrikh Mkhitaryan (Armenija/Man. United), Edin Džeko (BiH/Roma), Memphis Depay (Nizozemska/Man. United), Miralem Pjanić (BiH/Juventus), Andrij Jarmolenko (Ukrajina/Borussia Dortmund), Jevhen Konopljanka (Ukrajina/Schalke), Arda Turan (Turska/Barcelona), Stevan Jovetić (Crna Gora/Monaco)...