SENZACIJA U INDIAN WELLSU

Ovo je najbolji način kako šokirati i uništiti prvog tenisača svijeta!

12.03.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Kvalifikant Vasek Pospisil pobrinuo se za najveće iznenađenje subote na velikom turniru u Indian Wellsu, pobijedivši prvog tenisača svijeta Andyja Murrayja zahvaljujući upornim izlascima na mrežu...

To više nije slučanost. Otkriven je lijek za ovogodišnjeg Andyja Murrayja, a to su uporni i kvalitetni izlasci na mrežu. Ono što je uspjelo Mischi Zverevu na Australian Openu ponovio je Vasek Pospisil na otvaranju turnira u Indian Wellsu.

Kanađanin već neko vrijeme nije među stotinu najboljih tenisača svijeta i tek se kroz kvalifikacije probio do glavnog turnira, ali Murray nije imao odgovor na njegovu agresivnu igru i sve je bilo riješeno već nakon dva seta, 6:4, 7:6(5).

'Odigrao je neke sjajne refleksne voleje i zaslužio je pobijediti,' izjavio je razočarani Škot nakon meča, pohvalivši Pospisila koji je trenutno 129. tenisač svijeta, ali bio je prije dvije godine i na 25. mjestu.

Za Murrayja je ovaj poraz zabrinjavajući, jer godina definitivno nije počela na željeni način, bez obzira na trijumf u Dubaiju. Tamo gdje je bilo najvažnije, u Melbourneu i Indian Wellsu, protivnici su pronašli dobitnu formulu i na mreži dotukli prvog igrača svijeta...

Pospisil iznenadio Murrayja Autor: YouTube