'TO JE ZAKON'

Ovo je Kramarićev komentar na Čačićevu izjavu o Mandži

17.09.2016 u 11:40

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić, koji je od ovog ljeta i službeno igrač njemačkog Hoffenheima, još uvijek čeka pogodak u prvenstvenim ogledima ove sezone. Zabio je u Kupu, dok u prvenstvu zasad 'tek' asistira

Prošlog vikenda Kramarić je imao čak tri asistencije u velikom preokretu, odnosno stizanju zaostatka od 1:4 protiv Mainza. No, s druge strane, ni 'hrvatskom napadaču br. 1' Mariju Mandžukiću, kako ga je nazvao izbornik Ante Čačić, ne ide puno bolje.

Međutim, Kramarić se u polemike oko Čačićeva izbora, ali i forme izravnog mu konkurenta, ne želi upuštati.

'To je njegova izjava, ne želim previše komentirati što kaže izbornik. Istina, nisam osobno to ni pročitao, nešto sam načuo, koliko su mi rekli, ali nisam se uznemirio niti bilo što. Svaki trener ima svoje mišljenje i stavlja u igru one za koje smatra da su mu najbolji. Mandžukić je super igrač, možda mu u posljednje vrijeme ne ide. Međutim, svi znamo kakav je život napadača, nezgodno mi je bilo što reći o Mandžukiću jer svjestan sam koliko mu može biti teško. Kao i meni kad mi ne ide, a dogodi se da ga ne možeš zabiti ni s dva metra. Glupo bi bilo da išta govorim jer shvaćam ga kako se može osjećati', rekao je Kramarić za Sportske novosti te nastavio.

'Normalno, tu sam. Ako dobijem priliku, nadam se da ću imati i malo sreće da je iskoristim. Ali uvijek se mora znati u momčadi da je izbornik taj koji odlučuje i oko toga nema puno priče. To je zakon, bio i ostao'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE