EMOCIJE

Ove izjave dodatno će motivirati hrvatske nogometaše

06.10.2017 u 16:50

Bionic
Reading

Hrvatska igra protiv Finske važnu kvalifikacijsku utakmicu za SP, a Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka dali su emotivne izjave kako bi dodatno motivirali suigrače iz reprezentacije

Hrvatska na Rujevici ne može računati na pomoć ozlijeđenih Ćorluke, Pjace, Lovrena, Jedvaja, Kalinića, Barišića i Kovačića, no spomenuti će pozorno pratiti sve što se događa na Rujevici.

Uoči samog dvoboja oglasio se i veznjak Reala Kovačić te je preko HNS-a poslao emotivnu poruku.

  • +10
Trening Hrvatske na Rujevici uoči Finske, 4. listopada 2017. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

'Žao mi je što ću danas zbog ozljede propustiti ovo okupljanje, lakše je igrati nego gledati utakmice. Znam da ćemo biti pravi kada je najvažnije jer hrvatsku reprezentaciju uvijek krase kvaliteta, ambicija i odlučnost u teškim trenucima. Navijači mogu biti sigurni da će igrači ostaviti srce na terenu, nema većeg motiva od predstavljanja Hrvatske na Svjetskom prvenstvu. Luka, kapetane i prijatelju, povedi nas do Rusije', izjavio je Kovačić.

Nešto kasnije oglasio se i Vedran Ćorluka...

'Puno je lakše biti na terenu nego gledati utakmicu na televiziji i znati da ne možeš pomoći suigračima. Malo smo zakomplicirali priču, no nije nam prvi puta. Dovoljno puta smo pokazali da smo najbolji kad je najteže, a siguran sam da imamo najbolju reprezentaciju u skupini i da ćemo to dokazati u ove dvije utakmice kada je to najvažnije. Sretno dečki, svim srcem sam uz vas!', poručio je Ćorluka.