MOTIVATOR IZ PAKOŠTANA

Ovo je Gotovina napisao uoči Francuza: A što će večeras?

25.01.2013 u 12:56

Bionic
Reading

Hrvatsku je opet obuzela rukometna groznica. Iako je tako već deset godina, kad god naši igraju na velikim natjecanjima, pobjeda nad Francuskom i izboreno polufinale bila je novi okidač

Iako je reprezentacija s dosta skepse ispraćena u Španjolsku na SP, pobjedama, ali i stavom na parketu Golužini su igrači zaslužili naslovnice. I ono što je još važnije, Duvnjak, Alilović, Vori i ekipa - ne misle stati. Protiv Francuza poslali su poruku Dancima, ali i pozivnicu brojnim navijačima da krenu u Španjolsku.

Cijelu priču dodatno je uljepšala i izjava izbornika Goluže koji je pobjedu nad Francuskom posvetio jednoj osobi. Doduše, neko su vrijeme rukometaši i Goluža tajili tko im je poruku poslao, ali na tportalu doznali smo ime autora.

Večernji list pak ima ekskluzivu, to jest sadržaj poruke, koji prenosimo u cijelosti:

'Dragi prijatelju, dragi momci, Vi večeras branite na parketu boje Domovine. Znanja i srca imate, samo hrabro do cilja. S vama smo, Ante Gotovina i obitelj.'

S obzirom na to kakvu je reakciju general Gotovina izazvao kod naših rukometaša, nadamo se da i za večeras priprema poruku. Polufinale protiv Danske (21.30) samo po sebi je dovoljna motivacija, no svakako će biti zanimljivo pratiti hoće li i što će Gotovina večeras napisati Slavku Goluži i društvu.