PRVIJENAC!

Ovim je golom Rakitić začepio usta i svlačionici!

22.09.2014 u 10:45

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak Barcelone Ivan Rakitić, koji je ljetos iz Seville prešao u momčad s Camp Noua, napokon je zabio za svoju novu momčad

Čekao je Ivan Rakitić na svoj prvi gol. I dočekao ga je u 44. minuti dvoboja protiv Levantea, kojeg je Barcelona dobila sa 5:0. Iako nikad nije pokazivao znakove nervoze, dojam je da je jedva dočekao taj gol.

'Hvala Bogu da sam zabio! Jer u svlačionici su me već počeli zezati....  Ovo gostovanje je uvijek teško, ali nakon isključenja Loukasa Vyntre u 41. minuti, posao nam je bio znatno olakšan. No morat ćemo i dalje igrati tako borbeno', izjavio je Rakitić, a onda i komentirao pitanje vezano uz svoju poziciju.

'Kao prvo, zahvalan sam na svakoj minuti koju odigram. Svejedno mi je gdje igram samo da mogu pomoći momčadi. Isto mi je da li igram malo sa strane ili u sredini. Trener najbolje zna kako me koristiti i gdje me koristiti da u Barceloni bude najbolji što mogu biti', zaključio je Rakitić.

I trener Levantea Mendilibar Etxebarria procijenio je da je upravo Rakitićev gol prelomio utakmicu.

'Rakitićev gol nas je uništio. Izgledali smo dobro do Neymarova gola, pa čak i nakon tog gola. Čekali smo neku kontru, no ostali smo s igračem manje, a onda nam je zabio Rakitić', završio je trener momčadi iz Valencije.