uz prisustvo gledatelja

Ove subote nogometna poslastica u Donjem Miholjcu, jer u akciji će biti Davor Šuker, Aljoša Asanović, Robert Jarni...

27.08.2020 u 13:27

Bionic
Reading

Povodom obilježavanja 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu te 75 godina imena NK Jedinstvo, na gradskom stadionu u Donjem Miholjcu snage će odmjeriti veterani lokalnog Jedinstva s bivšim zapaženim hrvatskim reprezentativcima. Dvoboj je na rasporedu u subotu 29. kolovoza s početkom u 17 sati

'Brončanu' selekciju predvodi Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva u Francuskoj i predsjednik HNS-a Davor Šuker, kojem će se pridružiti brončani Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan i Ardian Kozniku, kao i drugi proslavljeni reprezentativci poput Borisa Živkovića, Igora Cvitanovića, Nenada Pralije, Roberta Špehara i drugih.

Domaćine će predvoditi legendarni Rudika Vida, otac srebrnog reprezentativca Domagoja Vide koji je dao veliku podršku organizaciji ove revijalne utakmice.

Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije odobrio je odigravanje utakmice uz prisutnost ograničenog broja gledatelja, a ulaznice po cijeni 20 kuna mogu se kupiti na nekoliko prodajnih mjesta u Donjem Miholjcu.

Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javno-zdravstveni i sigurnosni protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita.