znaju što igračima treba

Ovakvih scena na maksimirskom stadionu već dugo nije bilo; Bad Blue Boysi bili su u posebnoj 'misiji'

04.12.2021 u 16:52

Bionic
Reading

Ove nedjelje, od 17.30 sati (Arenasport 3, MAXtv), na maksimirskom se stadionu igra najveći hrvatski derbi, između Dinama i Hajduka. S obzirom na stanje u klubovima, ali i bodovnu blizinu suparnika, čini se da bi mogli imati itekako zanimljiv derbi

Aktualni prvak Dinamo, i najveći suparnik mu - splitski Hajduk, u posve različitim raspoloženjima dočekuju nedjeljni derbi.

Jer Hajduk je u nizu od četiri uzastopne pobjede, a sve ih potpisuje novi trener Valdas Dambrauskas. S druge strane, Dinamu 'ne cvatu ruže', jer u zadnjim je utakmicama prosipao bodove, a još je ispao i u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog kupa od Rijeke, nakon čega je Damir Krznar podnio ostavku na mjesto trenera.

Sve to najava je zanimljivog derbija, a posebnu draž na ovom srazu trebale bi dati i navijačke skupine obaju klubova. Torcida je razgrabila 2.400 ulaznica za južnu tribinu, a zasigurno je i nekoliko stotina ulaznica dospjelo u ruke Hajdukovim navijačima koji će bodriti svoje ljubimce sa zapadne tribine.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

No, nakon dugo vremena očekuje se i krcati Sjever. Iako su Bad Blue Boysi konstanta na Dinamovim utakmicama, bilo u Zagrebu bilo na gostovanjima, i u njihovim je redovima zavladala 'mobilizacija'. A što potvrđuje i njihov dolazak na Dinamov subotnji trening.

Više stotina Boysa poslalo je snažnu podršku novom (privremenom) treneru Željku Kopiću i igračima, a sve u nadi da će se momčad trgnuti i pobijediti najvećeg suparnika.