AJMEEEEEE

Ovako se otvara sportsko natjecanje!

09.12.2012 u 16:18

Bionic
Reading

U Austriji su odavno shvatili da je show jedina pozivnica za bilo koje sportsko natjecanje pa se na otvaranju nerijetko mogu vidjeti polugole žene kojima zapravo tamo i nije mjesto

Nekome se to sviđa, neko to prezire, no činjenica je da su polugole ljepotice sve češće gošće na otvaranjima raznih sportskih natjecanja. Čak i Austrijanci, tradicionalno konzervativni kad je u pitanju sve vezano uz snježne sportove, malo pomalo prihvaćaju show kao najbolji način privlačenje interesa ljubitelja sporta i sponzora.

Svjedoče tomu fotografije s otvaranja natjecanja Snow Mobile 2012. Na otvaranju se pred zbunjenim i iznenađenim fotoreporterima pojavila Micaela Schaefer, iz naslovne fotografije je vidljivo i kako obučena, no i to je bio samo uvod u noćne partije prepune oskudno odjevenih ljepotica.

Show odavno zasjenjuje sportaše i oni zapravo postaju sekundarno važni. A ljepotice? Danas je lijepa Michaela zvijezda o kojoj pišu svi mediji, a već sutra, na nekom drugom mjestu pojavit će se nova koja će preuzeti primat misice za jedan dan.