U NAPULJU MU LIJEPO

Ovaj se golman dvoumi oko dolaska u Barcelonu?!

04.12.2013 u 20:43

Bionic
Reading

Španjolski vratar Napolija Pepe Reina (31) komentirao je medijska nagađanja koja ga dovode u kontekst potensijalnog transfera u Barcelonu..

Na kraju sezone Barcelonu će napustiti njen dugogodišnji vratar Victor Valdes u potrazi za novim izazovima, te će katalonski klub dovesti nekog vratara. Jedan od kadidata je i sam Reina koji je karijeru započeo na Camp Nou.

'Svatko dovoljno sretan da zaigra za Barcelonu tijekom karijere bi se trebao osjećati privilegiran. Imao sam sreće da sam igrao ondje i proveo puno lijepih godina ondje. Stoga bih bio sretan da se vratim, ali teško je bilo što pretpostavljati', rekao je Reina za El Mundo Deportivo.

'Lijepo je kad te klub poput Barcelone prati, ali ja samo želim uspjeti s Napolijem i donijeti radost ljudima Napulja. Jako sam sretan ovdje jer sam ponovo osjetio stvari koje nisam osjetio već dugo vremena'.

Komentirao je bivši vratar Villarreala i Liverpoola Valdesovu odluku za napuštanjem kluba.

'Teško je shvatiti njegove motive, ali morate ih poštivati. Ne može ga se optužiti za nedostatak profesionalizma u bilo koje vrijeme. Dao je Barceloni sve i osvojio je sve i zašto to ne reći – bio je najbolji vratar u Barçinoj povijesti. Ako na kraju ode, ljudi bi mu trebali biti zahvalni za ono što je dao klubu'.