smekšao srca svima

Ovaj se dječak usudio pogledati Ronalda, a onda je stigla reakcija Portugalca

11.04.2019 u 09:15

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa u srijedu su gostovali u Amsterdamu kod Ajaxa, u sklopu četvrtfinala Lige prvaka

Ajax je fantastičnim nastupom u osmini finala izbacio branitelja naslova Real Madrid, a odličnu igru 'Kopljanici' su pokazali i protiv Juventusa. Dominirali su cijeli susret, stvorili nekoliko lijepih prilika, no jedan trenutak nepažnje domaće obrane i genijalnost Cristiana Ronalda razlog su što Ajax nije upisao pobjedu, već je susret završio 1:1.

Ajax je tijekom susreta uputio 17 udaraca prema suparničkim vratima, a Juve samo sedam pri čemu tek jedan u okvir gola. Ajax je imao i 58 posto posjeda lopte.

  • +11
Ajax - Juventus, 1. utakmica četvrtfinala Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Gosti su poveli u posljednjim trenucima prvog dijela golom portugalskog majstora, Cristiana Ronalda, koji je ovu večer učinio posebnom i još jednom dječaku.

Naime, pri ulasku na teren, uz nogometaše izlaze i djeca, a koliko su ona iskrena to svi znamo. Pa je tako i ovaj dječak, vjerojatno još uvijek u čudu što je tik do njega jedan od najvećih nogometaša današnjice, Cristiano Ronaldo, okrenuo glavu kako bi se iz neposredne blizine uvjerio je li to stvarno on i ne sanja li.

Ni Ronaldo nije ostao hladan, potapšao ga i nasmijao mu se, što je kod dječaka izazvalo najljepšu moguću reakciju, odnosno osmijeh, ponos i sreću kakve već dugo nismo vidjeli.

A video pogledajte OVDJE.