MIŠLJENJA RAZLIČITA

Ovaj potez Mandžukića zapalio je i podijelio Italiju!

06.02.2017 u 11:20

Bionic
Reading

Start Marija Mandžukića na Maura Icardija unutar kaznenog prostora tijekom derbija izazvao je sukob mišljenja u Italiji. Dnevnik Gazzetta dello Sport tvrdi da je sve čisto, trener Intera i navijači nikako se ne slažu...

Nedjeljni derbi Juventusa i Intera bio je nervozan i za sobom povukao određene repove, a najgore je prošao Ivan Perišić koji je svoj gubitak živaca u završnici platio crvenim kartonom.

S druge strane, Mario Mandžukić bio je glavni protagonist momenta koji je podijelio Italiju. Naime, njegov start unutar kaznenog prostora na Maura Icardija sudac Rizzoli nije okarakterizirao kao prekršaj, što je strašno naljutilo trenera Stefana Piola koji smatra da je Inter oštećen u toj situaciji.

Međutim, glavni talijanski mediji se ne slažu. Analiza Gazzette dello Sport kaže da je Mandžo išao na loptu te da je sve bilo čisto, dok Corriere dello Sport zaključuje da se radilo o vrlo riskantnom, ali uspješno izvedenom startu.

Navijači pak Intera ogorčeni su takvom analizom i na Twitteru objavljuju dokazne materijale koji ukazuju da je Mandžo ipak pokosio Icardijevu nogu prilikom svoje intervencije.

Kako god, Juventus je pobijedio i sada ima šest bodova više od svih, a Interu koji je pao na peto mjesto preostaje tek ljutiti se i žaliti za izgubljenim bodovima...