kratko i jasno

Ova poruka iz Intera pokazuje da prava bitka za Luku Modrića tek počinje

30.12.2018 u 16:36

Bionic
Reading

Sportski direktor Intera Piero Ausilio svojom posljednjom izjavom dao je naslutiti kako prava ofenziva njegovog kluba s ciljem dovođenja Luke Modrića se tek sprema u 2019. godini...

Podsjetimo, mnogo se pisalo u Italiji i Španjolskoj prošlog ljeta o želji Modrića da pređe u redove Intera, no taj se transfer nije realizirao.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je naš 33-godišnji veznjak nakon osvajanja Zlatne lopte izjavio da bi volio karijeru završiti u Madridu, španjolski mediji ovih dana tvrde kako je odbio ponuđeni novi ugovor Reala što znači da bi mogao napustiti momčad s kojom je osvojio četiri Lige prvaka već u 2019. godini.

U Italiji se pak ponovo javio sportski direktor plavo-crnih sa znakovitim riječima.

'Ne vidim zašto ne bismo imali pravo sanjati o tome. Tu smo i ako Real misli da se to može dogoditi, razgovarat ćemo,' izjavio je Piero Ausilio te zagonetno najavio da očekuje od madridskog kluba da pokrene ovaj posao, što bi moglo značiti da raspolaže informacijama da su 'kraljevi' zaista spremni pomladiti veznu liniju i prepustiti Luku milanskom klubu.

Dakle, sapunica je to kojoj čini se nema kraja i o Modrićevom prelasku u Italiju zasigurno ćemo slušati i sljedećeg ljeta...