TRAVISOV JOKER

Otkrivena tajna akcije kojom je Zadar šokirao Partizan!

27.12.2012 u 12:24

Bionic
Reading

Zadarski Amerikanac Romeo Travis otišao je na kratkotrajni odmor u SAD, ali euforija oko njegovog povijesnog koša još se nije stišala. Video koji smo pronašli otkriva i tajnu kako je došlo do pobjedničke akcije protiv Partizana

Nakon sjajnog pobjedonosnog koša protiv Partizana Travis je odigrao odličnu utakmicu protiv Crvene zvezde u Beogradu, proglašen je igračem 15. kola ABA lige, a potom se uputio preko Atlantika kako bi Božić dočekao u društvu najmilijih.

U međuvremenu je iskopana još jedna nevjerojatna priča o ovom igraču. Dok je 2010. nosio dres njemačkog Brose Baskets Bamberga u utakmici protiv Walter Tigers Tübingena, Travis je postigao koš na istovjetan košu koji je zabio Partizanu.

Kod rezultata 71:71, samo 0,78 stotinki sekunde prije kraja utakmice, primio je loptu i u efektnoj alley-oop akciji zabio za pobjedu svoje momčadi.

Je li trener Zadra Ante Nazor znao za ovu akciju, nije nam poznato, ali nekako je logično da je Travis sam predložio svom treneru kako bi najbolje bilo odigrati ally-oop akciju koja mu očito leži.

Osim na parketu, Travis plijeni pozornost i izvan njega. U pitanju je igrač koji sve događaje i razmišljanja objavljuje na Twitter profilu bez dlake na jeziku. Tako je putem društvene mreže javnost upoznao o bizarnom događaju na letu iz Pariza za New York.

'Tijekom leta preminula je jedna putnica zrakoplova', napisao je Travis koji je u nastavku svog puta doživio još dvije neugodnosti, ostao je tijekom noći zarobljen na JFK International Airportu, da bi mu se na kraju zagubila i prtljaga.

U prilogu pogledajte koš Travisa koji neodoljivo podsjeća na nedavni koji je zabio kao igrač Zadra Partizanu.