na svoju ruku

Otkačeni Brozović pokazao u kakvim će epskim kopačkama igrati protiv Češke ključnu utakmicu na Euru, ali ovakve komentare navijača sigurno nije očekivao

  • V.R.
  • Zadnja izmjena 16.06.2021 13:20
  • Objavljeno 16.06.2021 u 10:37
Bionic
Reading

Nabrijavanje hrvatskih nogometaša na utakmicu protiv Češke, koja je na Euru na rasporedu u petak od 18 sati, na dodatnu razinu podigao je Marcelo Brozović.

Nakon kritika na račun igre Hrvatske jasno je kako Modrić i suigraču moraju izvući maksimum i popraviti dojam loše igre protiv Engleske. Posebno je na udaru kritika bio Brozović kojeg su mnogi analitičari označili kao najslabiju kariju u toj utakmicu.

Priliku za iskupljenje veznjak milanskog Intera Marcelo Brozović imat će upravo na preostale dvije utakmice (Češka i Škotska) u kojima Hrvatska lovi plasman u osminu finala.

Tako je poraz od Engleske na Wembleyju (1:0) već zaboravljen i jasno je kako izbornik Zlatko Dalić i njegovi igrači moraju napraviti sve što je moguće da upišu pobjedu i važna tri boda protiv Češke.

Jedan od reprezentativaca koji je aktivan na društvenim mrežama, Marcelo Brozović, podijelio je sa svojim fanovima u kakvim kopačkama će igrati ključnu utakmicu Eura protiv Češke.

Kao što je najavio na društvenim mrežama, Brozović će u Glasgowu zaigrati u posebno dizajniranim kopačkama, a cijeli video kako su nastale kopačke- što je organizirao na svoju ruku (bez znanja sponzora, kako doznajemo) – pokazao je i videu.

Naručio je bijele kopačke (vjerojatno marke svog sponzora NIKE, op.a.) i osmislio je da se oboje po njegovim željama. Tako na Brozovićevom paru dominiraju prepoznatljivi hrvatski kvadratići i nekoliko ikona te je jasno kako je ovaj par kopački – pravi unikat. Neki su čak i pitali gdje se mogu kupiti...

No, iako je većina komentara bila pozitivna (Idemooo. Možda nam donesu sreću!) ima i onih negativnih poput:

'Ak bu igral kak protiv Engleske, džabe mu' ili 'Neće mu ni kopačke pomoći, očaj kako igra.'

Takve komentare navijača Epic Broz sigurno nije očekivao, ali tko zna, možda baš ti negativni komentari dodatno motiviraju Brozovića za odigra epsku utakmicu za pamćenje i začepi usta svim kritičarima.

  • +89
Engleska - Hrvatska, Euro 2021. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal